Content Image

Završen Projekat: Epoxy Pod za N1 Televiziju – Savršena Ravnoteža Estetike i Funkcionalnosti

Poštovani posetioci,

Sa velikim zadovoljstvom želimo podeliti s vama izvanrednu vest – uspešno smo završili projekat epoxy poda u prostoru N1 Televizije. Naš tim je s ponosom kreirao podnu površinu od 250 kvadratnih metara koja zadovoljava stroge zahteve investitora, omogućavajući besprekorno snimanje emisija uživo.

Projekat je bio posebno izazovan, budući da je investitor zahtevao pod koji će biti savršeno ravan kao staklo. Ova specifična potreba proizašla je iz potrebe za bezgrešnim snimanjem emisija uživo, gde svaki detalj ima ključni značaj. Naš tim je pažljivo analizirao zahteve i osmislio rešenje koje će odgovoriti na sve izazove.

Epoxy pod je bio idealno rešenje za ovu situaciju. Ovaj premaz ne samo da pruža ravnu površinu, već i visoku izdržljivost i otpornost. U antracit nijansi, ovaj epoxy pod se savršeno uklopio u estetiku prostora, istovremeno obezbeđujući funkcionalnost koja je od suštinskog značaja za televizijske emisije.

Prethodni pod, koji je bio loše urađen premaz za beton, iziskivao je korekciju kako bi se postigla željena ravnoteža. Naš tim je posvetio posebnu pažnju nivelisanju površine kako bi se osigurala glatka i savršeno ravna podloga za nanos epoxy premaza. Svaki korak projekta je izveden sa preciznošću i stručnošću.

Rezultat je bio fantastičan – podna površina koja je ravna kao staklo, u antracit boji koja pruža eleganciju i neutralnost. Danas se ovaj pod može videti na Dnevniku televizije N1, kao pozadina za vesti koje se emituju širom regiona.

Ovaj projekat je istinski primer naše posvećenosti pružanju rešenja koja prevazilaze očekivanja. Ako i vi imate zahtevne potrebe za svojim prostorom ili želite da unapredite funkcionalnost i estetiku, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne da ostvarite svoju viziju.

S poštovanjem,
Vaš PODOVI-tim

Write a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *