Content Image

Završen Projekat Epoxy Podova za Vitinka – Uspješna Transformacija Prostorija za Novu Proizvodnju Ambalaže i Egzotičnih Sokova na Preko 2.000m²

Poštovani posjetioci,

S radošću vas obavještavamo o još jednom izvanrednom postignuću – uspješno završenom projektu epoksidnog poda u prostorijama firme Vitinka, smještenoj u idiličnom Kozluku. Na više od 2.000 kvadratnih metara, ovaj ambiciozni poduhvat donio je novu dimenziju poslovnom okruženju koje će uskoro ugostiti proizvodnju ambalaže i egzotičnih sokova marke Exotic.

U suradnji s timom stručnjaka za epoksidne podove, Vitinka je postavila temelje za svoju buduću proizvodnju stvarajući okruženje koje spaja funkcionalnost i estetiku. Cilj projekta bio je stvoriti radni prostor koji će održavati najviši standard higijene i sigurnosti, istovremeno pružajući inspirativno okruženje za kreativnost i inovacije.

Najimpresivniji aspekt ovog projekta je sam epoksidni pod. Uz pažljiv odabir materijala i tehnika, postignuta je površina koja ne samo da je vizualno privlačna, već je i izdržljiva i otporna na napore svakodnevne proizvodnje. Osim toga, odabrani tonovi poda pažljivo su prilagođeni brendu Exotic, sa bogatim i svježim bojama koje odražavaju raznolikost i vitalnost ovih egzotičnih sokova.

Prije nego što je epoksidni premaz apliciran, obavljeno je precizno betoniranje podloge kako bi se osigurala ravna i izdržljiva osnova. Ovaj korak ključan je za dugotrajnost i stabilnost epoksidnog poda, garantujući da će poslovni prostor Vitinke dugi niz godina ostati funkcionalan i estetski privlačan.

Rezultat je impresivan – Vitinka sada ima pod koji je spreman podržati njihovu buduću proizvodnju ambalaže i egzotičnih sokova. Naš tim posvetio se svakom detalju kako bi se postigao ovaj visoki standard, pružajući Vitinki rješenje koje će održati korak s njihovim ambicijama i potrebama.

Ovaj projekt nije samo označio napredak za Vitinku, već i za nas kao tim stručnjaka za epoksidne podove. Uvijek smo fokusirani na pružanje najboljih rješenja za naše klijente i ostvarivanje njihovih vizija.

Za dodatne informacije o našim projektima ili uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se što ćemo vas podržati u vašim budućim projektima.

S poštovanjem,
Vaš PODOVI-tim

Write a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *