Content Image

Uspješno Završen Projekat Epoxy Poda za Pharmamed u Travniku – Više od 3.000m² Zelene i Žute Elegancije

Dragi posjetioci,

S ponosom vas obavještavamo o još jednom uspješno završenom projektu koji je unio novu dimenziju u poslovni prostor. Firma Pharmamed, smještena u pitoresknom Travnika, sada je ponosna vlasnica predivnog epoksidnog poda koji se prostire na preko 3.000 kvadratnih metara.

U partnerstvu s Pharmamedom, tim stručnjaka za epoksidne podove posvetio je svoje znanje i iskustvo kako bi stvorio izuzetno funkcionalno, estetski privlačno i trajno rješenje za njihov poslovni prostor. Glavni cilj ovog projekta bio je stvoriti ambijent koji kombinuje praktičnost sa stilom, pružajući okruženje koje će poticati produktivnost i pozitivan doživljaj.

Jedan od ključnih elemenata koji je učinio ovaj projekat posebnim je zelena i žuta boja epoksidnog poda. Odabrane boje su pažljivo prilagođene Pharmamedovom korporativnom identitetu, stvarajući harmoniju između unutrašnjeg dizajna i brenda. Zelena boja simbolizira svježinu, zdravlje i vitalnost, dok žuta donosi energiju, optimizam i svjetlost. Kombinacija ovih boja donosi pozitivnu atmosferu koja podržava sve aspekte poslovanja Pharmameda.

Da bi se postigao ovaj spektakularan izgled, prethodno je izvršeno betoniranje podloge kako bi se osigurala čvrsta i ravna podloga za epoksidni premaz. Betoniranje je obavljeno sa istom pažnjom i profesionalnošću kao i ostali koraci projekta, osiguravajući dugotrajnost i stabilnost podne površine.

Rezultat je zaista impresivan – epoksidni pod koji ne samo da izgleda izvanredno, već je i izdržljiv, lako se održava i prilagođava potrebama Pharmameda. Naš tim je posvetio ne samo vještinu i stručnost, već i pažnju prema detaljima kako bi Pharmamed dobio pod koji odražava njihovu profesionalnost i posvećenost.

Ovaj projekat predstavlja još jedan korak naprijed u našoj misiji da transformišemo poslovne prostore kroz inovativna rješenja podova. Zahvaljujemo se Pharmamedu na povjerenju i prilici da pokažemo našu stručnost.

Za više informacija o našim projektima, proizvodima i uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se što ćemo vam pomoći da ostvarite svoje vizije.

Vaš PODOVI-tim

Write a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *